Spring til indhold

Feltrapporter om LebertoSan ®

  Det skriver hr. Gerd Serg

  Kære apimanu-team, i 11 år har jeg lidt af "fed lever". i en Message af naturlægen"René Graeber"Jeg fandt en kritisk rapport om din virksomhed "apimanu" i efteråret 2017, og jeg læste din hjemmeside og lavede research på internettet om dit produkt "LebertoSan". Der er ikke meget i det, desværre! For jeg har nu næsten 12 uger"lever tosan"og mine værdier ved den sidste undersøgelse er meget bedre.

  Rapporteringen fra Rene Graeber taler generelt for din virksomhed, men bevidstheden om dit naturlige middel "Lebertosan" kan ikke bekræftes. Hvorfor ikke? Du har et fantastisk naturligt middel til behandling af fedtlever.

  Din Gerd Serge

  Mine ord til dig:

  Mange tak hr. Serg for din rapport. Jeg er meget glad for, at du har succes med vores naturlige middel apimanu LebertoSan. Du har helt sikkert fundet en masse sundhedsrelateret information i rapporteringen fra naturlægen Rene Graeber. Og jeg er glad for, at du fandt en rapport om vores virksomhed der. Rapporten fra HP Graeber om indholdet af vores hjemmeside er informativ og faktuel.

  Jeg kan ikke tilslutte mig HP Graebers kritik af at "begrænse den maksimale mængde" af vores naturlige midler. Her kan det være nødvendigt at have en samtale mellem hr. Graeber og mig selv.

  Vores naturmiddel apimanu LebertoSan® er repræsenteret på OTC-markedet i 23 lande, og vores virksomhed oplever stigende salgstal. I Østrig og Tyskland sælges apimanu LebertoSan® også gennem apoteker.

  Hendes

  dr Thomas Kuehn

  apimanu®

  Det skriver fru Katrin Frieben

  Hej, jeg vil også gerne give dig en positiv feedback. Min mand lider af en autoimmun sygdom i skjoldbruskkirtlen, som blandt andet forårsager fedtlever. Hans værdier var 96. Efter cirka 3 måneders indtagelse af Lebertosan var værdien i det lavere normalområde ved 30! faldet.

  Mange tak!!!!
  Mere info: apimanu LebertoSan ayurveda

  Det skriver fru Katrin Frieben

  Goddag Hr. Kuehn, tak for dit fantastiske produkt! Du er meget velkommen til at offentliggøre min erfaringsrapport. Jeg anbefaler dine produkter så ofte som muligt. Min far og min svigermor er derfor allerede travle købere. Med venlig hilsen
  Catherine Frieben

  Det skriver fru Anna-Maria Damain

  Jeg har brugt produktet LebertoSan Ayurveda Capsules i næsten et år og har haft succes. Mine leverværdier er faldet og jeg har ændret min kost lidt... "LebertoSan Ayurveda" kapslerne er de eneste kapsler med det aktive stof silymarin, som jeg godt kan tåle og uden bivirkninger. Da jeg i dag fandt ud af af min huslæge, at mine leverværdier var faldet, var jeg meget glad, ifølge huslægen kan jeg tage LebertoSan Ayurveda kapsler fra apimanu virksomhed i længere tid. Desuden vil jeg bestille LebertoSan Ayurveda-kapslerne hos dig i fremtiden, og jeg vil anbefale Apimanu-Company for deres hurtige levering og gode produkter. Jeg ønsker dig al mulig succes i dine fremtidige aktiviteter! Med venlig hilsen Anna Maria Damian
  Mere info: apimanu LebertoSan ayurveda

  Fru Anna Maria Damain

  Jeg fik tjekket mine leverværdier igen for et par dage siden, og til min store glæde er de blevet endnu bedre, selv min huslæge sagde, at Lebertosan er et rigtig godt præparat. Tak, Mfg Anna Maria Damian fra Kempten, Tyskland
  Yderligere information: apimanu LebertoSan ayurveda