Spring til indhold

Feltrapporter om NeurotoSan ®

  Erfaringsrapporter om NeurotoSan fra apimanu

  Fru Ulrike Everding skriver:

  Kære hr. eller fru, jeg har taget i et par dage NeurotoSan og jeg føler mig allerede mere afbalanceret og har markant færre negative tanker. Jeg føler mere livsglæde, kan koncentrere mig bedre og er simpelthen mere opmærksom...

  Hr. Peios F. Nico

  Kære hr. eller fru, jeg har lidt af kombineret depression i fem år
  med en afhængighed. Jeg har været hos lægerne i årevis antidepressiva og andre stærke lægemidler med stærke bivirkninger. Til denne dag har jeg ikke set nogen forbedring, før den dag jeg prøvede dine piller, og jeg er blevet bedre dag for dag siden da. Jeg stoppede med alle de andre piller. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sætte ord på det, men de negative tanker er væk. Med afhængighed er presset væk. Stress på arbejdet er aftaget. Nu har jeg bestilt den store pakke hos jer og ville sige hold op. Jeg talte i øvrigt med min huslæge om det, og han ønskede ikke at kommentere disse tabletter.

  Information er også tilgængelig fra "Sanego", evalueringssiden.

  Kundernes meninger om apimanu hos sanego

  Kundernes meninger om apimanu hos sanego

  Fru Maria Eva Cabral de Lange

  Kære hr. eller fru, jeg vil gerne takke Dem for medicinen, den har været meget god for mig. Før jeg tog dette lægemiddel, var jeg sløv, træt og glemsom. Nu har jeg det godt igen. Jeg kan arbejde og sove hele natten igennem igen. Mange tak

  Det skriver fru Sandra Clemens

  Hej alle sammen, jeg kan kun anbefale kapslerne. De hjalp mig med at få styr på mine humørsvingninger og depressive stemninger. INGEN bivirkninger overhovedet, hvilket jeg ikke kan sige om andre ting, jeg allerede har taget. Jeg blev virkelig positivt overrasket over den blide, men virkelig overraskende effektive effekt (især den virker meget hurtigt og ikke kun efter et par ugers regelmæssig brug). yiiippiiieeee... jeg har det godt igen? Med venlig hilsen!

  Mr. Fabio P.

  Jeg kan kun anbefale det. Jeg har en svær depression med angst! Er en emetofob!rnrnTtager 200mg dagligt Zoloft antidepressiva! Du bør ikke blande dette "NeurotoSan"-produkt med andre antidepressiva, men det er blandingen, der gør forskellen. Siden da har jeg 1 tablet NeurotoSan (kun efter 3-4 ugers indtagelse) bemærkede jeg, at jeg har det bedre, og min angst er mærkbart aftaget. dvs. Jeg var også nødt til at tage en benzodiazepin som Temesta for at berolige mig selv (for panikanfald). Siden jeg har taget NeurotoSan, har jeg aldrig haft brug for Temesta igen!rnrnNaturen gør det!!! Kan kun anbefale det!!! Det virker helt klart for mig!!! Jeg ved ikke hvordan det er for en anden...

  Frøken Lille Auguste

  Hej, jeg fik ordineret serlain antidepressiva i 3 måneder - ingen effekt! Nu har jeg taget næsten en 6-ugers pakke, og jeg har det fantastisk. Vil straks bestille en ny.

  Fru GM

  Kære hr. eller fru, jeg tager nu neurotosan i et par uger og succesen mod min depression og min udbrændthed er utrolig! Jeg føler mig som et nyt menneske... Jeg skal nok tage pillerne for altid. Skal jeg holde en pause efter en vis tid for at få effekten, eller kan jeg tage den kontinuerligt? Tak og venlig hilsen GM

  hr. Wilhelm Haas

  Jeg har taget Neurotosan i over et år nu. I mellemtiden skiftede jeg til et perikon standardprodukt standardiseret for hypericin og fandt igen ud af, at disse er forholdsvis ringe i effekt, i hvert fald for mig. Efter endnu et skift til Neurotosan stabiliserede sindstilstanden sig igen. Jeg diskuterede langtidsbrug med min familielæge, og han har ingen bekymringer og er glad for, at jeg ikke gjorde det SSRI at skulle ordinere (jeg tog dette en gang i et år).

  Jeg kan fuldt ud anbefale dette produkt. Også fordi i mit tilfælde, overraskende nok, kan effekten mærkes umiddelbart efter at have taget det, og ikke efter et par uger. W.Haas. Schweiz

  Hr. Dutz

  Hej, jeg bestilte apimanu-kapslerne til depression for et par dage siden. Effekten er virkelig fantastisk. Jeg har allerede kunne stoppe med at tage mine psykofarmaka. Med venlig hilsen H. Dutz

  Hr. Dieter Kiebitz

  Kære hr. eller fru, jeg accepterer dit produkt "Apimanu Neurotosan” i to måneder nu. Det blev anbefalet til mig af en god ven. Jeg vil gerne skrive til dig, at jeg begyndte for omkring fem år siden, at jeg i stigende grad var under angst og Depression led. Med tiden førte denne tilstand til, at jeg trak mig fra alt og ikke ville gøre noget mere. Resultatet var øget alkoholforbrug. Efter at have taget "Apimanu Neurotosan" i omkring 3 uger, følte jeg i begyndelsen en forbedring i mit humør. I dag har min tilstand udviklet sig markant positivt.

  Jeg har mere drive igen og ser mange ting mere positivt. Jeg har ryddet op i min garage længe, ​​er i gang med at sælge min bil og leder allerede efter en ny bil. Jeg er ikke helt over bjerget endnu, men jeg er overbevist om, at jeg med støtte fra dit produkt vil klare det. Jeg er meget taknemmelig over for min ven for at anbefale dette produkt til mig. Med venlig hilsen D. Kiebitz

  hr. Guido Brandt

  Kære apimanu-team, mit navn er guido brandt og jeg bor i krefeld (tyskland, nrw). den 12.02.09. februar XNUMX var mit første indtag af apimanu neurotosan. Jeg nærmede mig disse naturlige kapsler meget nøgternt og med en vis skepsis. Jeg kan sige, at for det første er jeg ikke let at narre, for det andet er jeg den bedste dommer over min krop og dens reaktioner. Jeg kan kun sige "wow", virkningen af ​​apimanu neurotosan kunne mærkes direkte på den anden dag, jeg tog det, eller jeg følte ikke noget, men mit tomme hoved, min angst var blæst væk.

  Jeg har følt mig friskere, mere dynamisk og mere afbalanceret siden da. og det efter bare en dag, fantastisk! fantasi og forslag eller den såkaldte placebo effekt Det kan jeg bestemt udelukke. Som sagt var jeg temmelig skeptisk over for disse håndkøbs-håndkøbs naturlige piller. jeg kan kun anbefale det til folk med lignende symptomer såsom angst, tomhed i hovedet og generel rastløshed og stress. du er velkommen til at udgive disse linjer, tak fordi du læste med. Med venlig hilsen Guido Brandt

  Fru Renate Koppler

  Hej, tak fordi du bestilte igen. … fordi de hjælper mig rigtig godt, og jeg har det meget bedre siden da. Jeg har det rigtig godt med disse piller. Tak Renate Koppler

  Fru S Handeck

  Kære hr. eller fru, jeg vil også gerne have min personlige Udgiv erfaringer med apimanu NeurotoSan ayurveda...i håbet om at kunne hjælpe andre mennesker med det. Først og fremmest mange tak for den gode service..den hurtige levering..for hjælpen. For nogle måneder siden vidste jeg som så ofte ikke hvad jeg skulle gøre mere, min psyke gjorde igen hvad den ville, humørsvingninger ... hele det negative program. Enhver der ved det ved hvad jeg mener. Jeg har prøvet mange ting, alt hjalp kun i kort tid og kun moderat -

  Jeg har kun haft det bedre, siden jeg har taget apimanu NeurotoSan ayurveda, eller 2 uger efter at have taget det, bemærkede jeg, hvordan det blev bedre og bedre. Jeg er vital igen, fuld af livsglæde og kan nyde dagen igen. Ikke mere grundløs træthed!! Jeg glæder mig over livet og ønsker dig det samme fra bunden af ​​mit hjerte. Med venlig hilsen Ms. Handeck

  Fru I. Schnorbach

  Kære hr. eller fru, ordren er ankommet, og NeurotoSan er meget hjælpsom. Da jeg skal til udlandet over nytårsaften, vil jeg gerne bestille yderligere 40 drageer. Data som før og leveringsadresse som før Med venlig hilsen I. Schnorbach.rn

  Mr Michael Kessler

  Livet er værd at leve igen! Efter et alvorligt hjernetraume styrede angst og depression mit liv. NeurotoSan hjalp mig beslutsomt med at befri mig selv fra denne frygt og depression. Tak skal du have !

  Mr. Mustafa Ar

  Jeg gestikulerede først på hendes side og sagde til mig selv, at jeg er nødt til at bestille, fordi jeg har været gohert fra denne tablet så ofte

  Richard Lundfort

  Endnu en lille bemærkning om din medicin: Det tog mit apotek næsten en uge, før jeg kunne få Neurotosan fra hende. Det er lidt langt, ikke? Men ellers, som sagt, et fantastisk stof. Med venlig hilsen Richard Lundfort