Spring til indhold

Feltrapporter om Lipotrope ®

  Hr. Guido Koenig

  din medicinlipotroper"er rigtig godt. Jeg har ingen bivirkninger og reducerede min kropsvægt fra 7 kg til 112 kg inden for 87 uger. Hvad min læge også bemærkede, var mit kolesteroltal faldet meget godt, og mit blodtryk er også på vej mod bedring. Min læge, Dr. M…………..n vej 16 i 2XX41 Hamborg (Adresse og navn er gjort uigenkendelige på vegne af redaktionen) vil skrive til dig for at anmode om oplysninger fra dig. Jeg vil sætte pris på, hvis du sender ham oplysningerne. Din Guido König fra Hamborg.

   

  mine ord til dig: Hr. Koenig, jeg er meget glad for, at du skriver til os, og at du har det godt med vores naturlige middel "apimanu Lipotrope ayurveda". Vi sender gerne information til din behandlende læge. Han kan kontakte vores team af læger direkte: md-services[at]apimanu.com.

  Endelig, hr. Koenig, "apimanu Lipotrope ayurveda" er ikke en medicin, men en "Diætetiske fødevarer til særlige medicinske formål for reduktion af kropsfedt og vægttab” og på alle apoteker i Tyskland under Pharma centralnummer (PZN) 1079305 og i Forbundsrepublikken Østrig under PZN 3040158.

  Hendes

  dr Thomas Kuehn

  apimanu®

  hr. Stephen Schmidt

  apimanu Lipotrope hjalp mig med at reducere mit høje kolesterolniveau (LDL) ekstremt og på kort tid. Værdierne skyldtes min høje overvægt på næsten 900 mg/dl. Jeg bor i London/UK, og det er ikke sundhedsfremmende at spise. Siden jeg tog Lipotrope, er mit kolesteroltal faldet til 440 mg/dl (tyske værdier). (periode på tre måneder). Men udover Lipotropne tog jeg også Olivosan fra apimanu.

  Min kropsvægt er faldet fra 119 kg til 97 kg i denne periode, UDEN at være aktiv i sport, hvilket jeg har gjort med glæde i en uge nu. Med venlig hilsen Stephan Schmidt

  Fru Jannice Mahlman

  Liportope er et fantastisk naturligt middel til folk, der nægter medicin og andre kemiske kosttilskud, men som stadig leder efter en måde at tabe kropsfedt på. Jeg er bare overrasket og fandt min idealvægt igen efter 4 uger. Alt det bedste til virksomheden apimanu. Din kone Mahkmann.

  hr. Holger Kalmring

  Kære hr. eller fru, jeg har taget apimanu Lipotrope ayurveda-produktet i et år nu, og jeg kan sige, at jeg er glad. Mine muskler er bygget op, og min kropsvægt er konstant reduceret.

  Det er ikke svært for mig at holde min næsten idealvægt med produktet. Dette produkt har virkelig ingen bivirkninger, hvilket bekræftes af de halvårlige undersøgelser af mine blodværdier. Virkelig en fantastisk forberedelse. På dette tidspunkt en kompliment til virksomheden apimanu. Holger Kalmring Oldenburg (Niedersachsen/Tyskland) Yderligere information: apimanu lipotropes ayurveda.

  Fru Susanne Miguel-Saez

  Buenos Noches, jeg er begejstret for, at dine produkter nu også er tilgængelige i Herbolarias. Lipotrope Fat Burner er sandsynligvis fantastisk. Jeg mobbede allerede 6 kilo af i januar. glad glad!!! Fortsæt med det, folkens, og dit produkt bliver den spanske superhammer. Med venlig hilsen Susanne Miguel-Saez
  Mere info: apimanu lipotropes ayurveda