Spring til indhold

Diabetiske anmeldelser af apimanu Diabgymna ®

  Erfaringsrapporter om Diabgymna af apimanu

  Fru Silvia Stockman

  Efter din anmodning kan du offentliggøre min e-mail. Jeg går ud fra, at du ikke vil offentliggøre mine personlige data. (Hverken e-mailadresse eller postdata tak) “ Kære Dr. Kuehn, jeg har taget dit naturlige middel til at behandle min diabetes i to måneder nu. Svært at beskrive, hvordan apimanu Diabgymna regulerede mit blodsukker. Jeg er type 2-diabetiker, og på den anden dag efter frokost var min blodsukkermåling 2 efter 120 timer. De plejede at være omkring 2 til 150. Jeg måler morgen, middag og aften som anbefalet af min læge. Læge, i dag kommer jeg fra min læge, han bekræftede mig i, at der kan konstateres en såkaldt "betydelig forbedring af værdierne". Om 190 uger skulle jeg have lavet en langsigtet værdi og han går ud fra at det bliver meget bedre så. Jeg vil selvfølgelig melde tilbage. Tak for det naturlige middel og de mange anbefalinger, som jeg kunne læse på din hjemmeside. Min rapport er selvfølgelig ikke en anbefaling til alle diabetikere, især da min læge siger, at ikke alle diabetikere skal behandles ens. Mange mange tak. Fru Stockman

  Dr. foldemand

  Min familielæge gav mig en i begyndelsen af ​​august 2017 Type 2 diabetes mellitus diagnosticeret. Han sendte mig til en diabetolog, som bekræftede min praktiserende læges fund og ordinerede mig metformin-tabletter og fortalte mig, at han ville starte behandlingen med det først, og at han ikke kunne sige, om der ville følge insulinsprøjter efterfølgende. Det var vrangforestillinger for mig, for som ingeniør rejser jeg over hele verden, og jeg følte mig absolut begrænset med insulinindsprøjtninger. På internettet fandt jeg information om apimanu Diabgymna i diabetiske fora. Min tvivl om, hvorvidt dette lægemiddel kunne hjælpe mig, var der, og min læge kendte ikke stoffet. Men min farmaceut kendte Diabgymna og bekræftede, at han allerede havde givet det til patienter ved flere lejligheder. Disse udtalelser og producentens hjemmeside med alt indhold og mulighed for at få stoffet på apoteker fik mig til at prøve det i september. Jeg skrev til producenten via e-mail og modtog omgående en prøvepakke i 15 dage fra producenten. Jeg tog denne med mig på min udlandsrejse til Dubai. Min læge rådede mig til at få foretaget en nøjagtig blodsukkermåling. Jeg ved ikke hvordan, men succesen var allerede synlig efter et par dage. Fra 180 mg/dl til 145 mg/dl efter spisning. Da min prøvepakke var ved at løbe tør, tænkte jeg, spørg apotekerne her i Dubai. Svært at tro, det første apotek kendte allerede, havde og solgte mig Diabgymna. Nu i december 2017 har jeg et blodsukker på omkring 112 mg/dl to timer efter jeg har spist, min læge er tilfreds og jeg må som skeptisk sige at jeg nok ikke har brug for insulin (endnu), også min anden målte langtidsværdien (HbA1c) er blevet væsentligt forbedret ifølge min læge. apimanu Diabgymna ser ud til at hjælpe mig som diabetiker! En note fra mig til producenten: Hvorfor kendte min læge her i Tyskland ikke Diabgymna, da jeg ikke havde problemer med Diabgymna i Dubai i det første apotek og også på apoteket i Tyskland. Giver producenten ingen information til læger? Din forespørgsel om min e-mail: Du kan offentliggøre min erfaringsrapport, forudsat at du ikke lægger mine kontaktoplysninger online. Godt nytår Jan Faltmann

  Information er også tilgængelig fra "Sanego", evalueringssiden.

  Kundernes meninger om apimanu hos sanego

  hr. K. Kücker

  Jeg er meget tilfreds med Apimanu Diabgymna. Jeg har allerede anbefalet det til mange diabetikere, men de spørger først deres læge, som så fraråder det. Mit niveau er tilbage til det normale takket være Diabgymna. Jeg vil gerne takke dig igen for dette kan man sige mirakelkur. Du kan selvfølgelig offentliggøre min erfaringsrapport på din hjemmeside. Jeg kan anbefale Apimanu Diabgymna til enhver diabetiker, det har ingen bivirkninger og har hjulpet mig. Mine niveauer gik fra 350 til 3 på 130 måneder. Du skal bare bruge det rigtigt, nemlig altid før måltider cirka 15 minutter før. Nu spiser jeg normalt igen. Jeg måler hver dag min gennemsnitsværdi fra de sidste 12 måneder er i øjeblikket på 135 ifølge min måler Accu Check aviva. Jeg taler selvfølgelig kun for mig selv, det kan være naturligt at andre måske ikke har så god en effekt, for hver krop er jo forskellig. Du skal bare prøve det og være tålmodig i mindst 3 måneder. Klaus Kücker. K. Kücker 21395 Tespe

  Fru Susanna Neumann

  Kære hr. eller fru, min datter blev diagnosticeret med type 1-diabetes mellitus for ti uger siden. Lægerne har fundet ud af, at 70 % af ø-cellerne i mellemtiden er døde, men de resterende 30 % producerer nu insulin igen. Hvor længe denne fase (remission) varer, altså indtil alle ø-celler er døde, kan tilsyneladende ikke bestemmes nøjagtigt. Man kan dog konstatere følgende: I de tidlige dage gik blodsukkerniveauet op og ned som en rutsjebane. En uge efter min datter forlod hospitalet, blev jeg opmærksom på hendes præparat Diabgymna ayurveda (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). Cirka fem uger efter den første diagnose og en uge efter at have taget dit produkt regelmæssigt, begyndte niveauerne at stabilisere sig. I mellemtiden har jeg det indtryk, at der på trods af al den omhyggelighed, der er udvist i beregningen af ​​BE og tilførslen af ​​insulin, har været en stabilitet, der overrasker mig. Min datter er tolv år og nogle gange stadig skødesløs. Fra tarmen vil jeg sige, at Diabgymna ayurveda er ansvarlig for denne stabilitetseffekt, da jeg ofte har hørt fra andre forældre, at de ikke kan få deres børns blodsukker under kontrol (i remissionsfase). Min datter har dog ikke længere problemer med dette. Jeg vil bestemt fortsætte med at bestille dit produkt i fremtiden. … Da jeg selv er sygeplejerske, har jeg en rigtig god fornemmelse for min datters sygdom. Venlig hilsen Susanna Neumann

  hr. Rolf Tillmanns

  Hej APIMANU-Team, efter min diabetolog "truede" mig med at tilføje insulin til behandlingen med Mellitus 2 tabletter, søgte jeg på internettet efter alternativer. Jeg fandt Abimanu. Selvfølgelig var jeg skeptisk. Efter at have tjekket udsagnene i prospektet af en læge, som bekræftede mig i, at virkningen af ​​planteekstraktet kan have den lovede effekt, afgav jeg min første bestilling i marts 2010 og har siden da taget 2 tabletter om dagen. Resultat: HbA1c er forbedret fra 7,2 til 6,2 og den aktuelt målte fasteværdi er omkring 100 mg/dl. Så meget glædelige udsigter til at undslippe sprøjten. Fortsat succes på sidevejen til konventionel medicin!!

  Margit Buchi

  I august 2010 havde jeg opgivet alt håb, indtil jeg stødte på din hjemmeside. Jeg tænkte, hvad der hjælper folk til ikke at skade dyr. Min hund tissede og var fuldstændig apatisk og deprimeret. diagnosticering af diabetes. Hun var så stresset af de behandlinger, hun måtte udstå, at jeg med et tungt hjerte ville lægge hende til at sove for at skåne hende for dette. Indtil jeg holdt diabeteskapslerne i mine hænder fuld af håb. Gav hende 1/2 kapsel hver dag (hun vejer 12 kg) over foderet og efter blot en uge kunne vi allerede se resultater. Der er nu gået 7 uger og hun er ædru og nyder livet igen. Hun blev også taget tilbage i flokken af ​​de to andre hunde. Hun havde trukket sig helt tilbage eller blevet bortvist på grund af sin sygdom. Nu er vi alle meget glade for succesen og vil gerne takke jer mange for at være der.

  Hr. Armin Dorner

  Kære hr. eller fru, jeg læste tilfældigvis om produktet "apimanu Diabgymna ayurveda" på internettet. Jeg har taget dette produkt to gange om dagen i omkring 8 måneder, og jeg er meget tilfreds med succesen. Jeg overvåger selvfølgelig hele tiden mit sukkerniveau og tjekker hele tiden mig selv. I begyndelsen havde jeg en HB1c-værdi på 11,5, men siden jeg tog dit produkt regelmæssigt, er mine værdier faldet og er faldet til 6,5 eller 7. Jeg kan også spise normalt, uden at værdierne ændrer sig væsentligt. Med venlig hilsen Armin Dorner

  Fru Haarmann-Drenhaus

  Kære hr. eller fru, For et par måneder siden faldt jeg over din hjemmeside og læste om de succeser, som mange diabetespatienter havde opnået med dit produkt. Jeg blev nysgerrig, for min mand, som er type II-diabetes, har i lang tid forsøgt at få styr på sit sukkerniveau – med moderat held. Langtidsværdien lå altid mellem 7 og 9 %, hvilket naturligvis er alt for højt. Hertil kom forhøjede kolesteroltal, der var svimlende. Han tager (stadig) medicinen Metformin og Beza Retard regelmæssigt. Jeg har nu bestilt Apimanu Diabgymna to gange, og min mand tager gerne kapslerne to gange om dagen. Et tjek skulle for et par dage siden - og virkelig - værdierne er forbedret markant. Efter 3 måneders behandling med Apimanu! (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) Langtidssukkerniveauet var 6 %, kolesteroltallet var 128 (!) og triglyceriderne var 600 (tidligere over 1000!). Lægen var overrasket over, hvordan disse værdier kunne have forbedret sig så meget - og det var min mand også! Han havde ikke engang ændret sin kost så meget. Han er i hvert fald ikke den store æder, han kan bare ikke undvære kød. Jeg kan kun bekræfte succeserne med Apimanu (apimanu Diabgymna ayurveda og apimanu Guglipid ayurveda, red.), og vi vil fortsætte med at bestille dette produkt! I dag har jeg også bestilt fedtblokkeren (til mig) hos jer, så jeg endelig kan komme af med mine 10 kilos overvægt, som jeg har forsøgt at gøre mere eller mindre uden held i to år. På trods af at jeg har ændret min kost og en succesrig kost kombineret med mad (25 kilo vægttab), kan jeg bare ikke blive ved længere, især da jeg nu er over 40. Apimanu bliver mit sidste forsøg. Det håber jeg virkelig Fedtblokkerkapsler vil være lige så succesfuld som Diabgymna. Venlig hilsen Martina Haarmann-Drenhaus

  hr. mester Hermann Penker

  Jeg er meget tilfreds med dit produkt (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). Jeg måtte på sanatoriet til en operation. Der fik jeg først forbud mod at tage noget medbragt medicin, og det gik et stykke tid fint med hensyn til mit sukkerniveau, fordi jeg var stærkt underforsynet på grund af den nødvendige faste i forvejen. Men til sidst blev forsyningen genopfyldt, og én frokost var nok til at få sukkerniveauet til at stige til 170. Nu sagde sygeplejersken, at jeg skulle begynde at tage min medicin igen. Ved næste måling var mine værdier tilbage i normalområdet, og det forblev de konstant (selvom det meste jeg kunne gøre var i opgangen). Den primære læge, der gik rundt og spurgte om min medicin, troede ikke på, at jeg var diabetiker. Han sagde, at hvis jeg kan kontrollere mine sukkerniveauer med deres medicin, så kan jeg ikke være diabetiker. Sådan er de, vores traditionelle læger. (Redaktørens note: apimanu company har ikke denne mening. Lægen skal altid være din "partner") Det ville være rart, hvis de lavede en kampagne igen, det eneste problem for mig er priserne. Venlig hilsen Herman Penker

  Dr. Ing. Johannes Peter Mlejnek

  For to år siden, under en kontrol, blev jeg uventet diagnosticeret med diabetes mellitus (som en aktiv person med en slank bygning, havde jeg aldrig forventet det). Chokeret over den lange liste af bivirkninger ved standard kemiske præparater søgte jeg efter naturlige midler og stødte på Diabgymna ayurveda (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). I samarbejde med min familielæge testede jeg dette middel i en række selvtests og kunne mærke tiltalende blodsukkerfald. Siden da har Diabgymnna (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) været min standardmedicin.

  Fru Ursula Gorzitza

  i Bruck an der Mur/Østrig skriver: Kære hr. eller fru, en af ​​jeres sødeste medarbejdere ringede i går til fru Ursula Gorzitza i Bruck/Østrig for at beskrive de positive virkninger af jeres produkter med nogle få nøgleord. Hun har taget Guglipid (apimanu Guglipid ayurveda, red.) for kolesterol i 3 måneder – uden anden medicin – og har reduceret sin værdi fra 360 til 157. Diabgymna (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) - mod diabetes har hun taget i 2 måneder - inkl. Amaryl (ordineret af lægen) og er gået ned fra et sukkerniveau på 300-400 til 160-200. Igen til tlf. Rådgiver for fru Gorzitza. Hun fortalte mig, at han var meget sød, har stor viden og rådgiver hende præcist og med en masse empati. (Vi modtog denne reference fra en bekendt til fru Gorzitza, da hun ikke selv har internet, red.)

  Mr. Rudolph tjekkisk

  Glem medieproblemer. Dine produkter (apimanu Diabgymna ayurveda og apimanu HypertoSan ayurveda, red.) er simpelthen geniale og super. Jeg har været helt rask igen i 2 år - takket være dine produkter. Venlig hilsen + TAK fra Rudolph Tschech

  Fru Evelyn Shahravan

  Kære hr. eller fru, Sidste år stødte jeg tilfældigt på Apimanus hjemmeside. Jeg er type 1-diabetiker og var derfor meget interesseret i at læse referencerne fra andre diabetikere, som med succes havde taget produktet "apimanu Diabgymna ayurveda". ... På det tidspunkt havde jeg fasteværdier omkring 130-180mg/dl, og derfor injicerede jeg 1-2 enheder insulin før morgenmaden og indsprøjtede derefter dobbelt så mange insulinenheder ved morgenmaden, når jeg spiste. (Altså 4 BE = 8 enheder insulin), til frokost og aftensmad injicerede jeg 1:1. Efter blot en uge med "apimanu Diabgymna ayurveda" faldt mit fastesukker, så jeg ikke behøvede at injicere noget før morgenmaden, og efter endnu en uge behøvede jeg kun at injicere 1:1 insulin. I mellemtiden har jeg værdier på omkring 100mg/dl om morgenen og 2 timer efter at have spist værdier på 120 - 140mg/dl. Jeg injicerer kun til morgenmad og slet ikke ved frokosttid og om aftenen. Jeg er helt begejstret og kan kun anbefale det til enhver diabetiker. Det har ingen bivirkninger overhovedet, jeg har det helt fantastisk. Jeg talte om det med min læge, som også er ikke-læge. Han kendte ikke produktet, var meget interesseret og havde ingen bekymringer om, at jeg ville tage det. Han sagde, at hvis det hjælper, er der ikke noget galt med det. Jeg har ikke fået nogen kapsler i 2 dage, og mit sukker steg lidt igen med det samme. Så jeg vil fortsætte med at tage dette produkt for at bevare min sukkerkontrol i overensstemmelse hermed. Det er ikke billigt og sygeforsikringsselskaberne betaler ikke noget, men det er absolut prisen værd. Med venlig hilsen Evelyn Shahravan

  Fru Roswitha Zeisel

  Jeg blev diagnosticeret med diabetes mellitus (blanding af type 13 og type 1 ifølge internlægen) for 2 år siden under graviditeten. HB1c-niveauet er blevet værre gennem årene og lå på 8,3. Efter at have taget dit produkt regelmæssigt (2 kapsler dagligt) (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) faldt mit HB1c-niveau til 7,3. Jeg er meget glad for at være blevet gjort opmærksom på dit produkt (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) på internettet og kan kun varmt anbefale det. Venlig hilsen Roswitha Zeisel

  dr pilemark

  ”Generelt får naturlige præparater det stadig sværere på markedet i Tyskland. Siden lægemiddellovgivningen blev strammet for 13 år siden, har patentering af anlæg været næsten umuligt, hvilket har fået medicinalvirksomheder til at vige tilbage fra dyre kvalitetskontrol. Mange effektive naturlige midler kunne for længst være ordineret af læger som alternativ medicin, hvis deres godkendelse blev forenklet." Weidenfeld Universitet i Bonn

  Fru Liliane Schild

  For godt 4 måneder siden fik vores 7 måneder gamle hvalp konstateret type 1 diabetes mellitus. Da jeg har ejet hunde i over 30 år, og jeg kun kendte denne sygdom fra folk fra rygter, var det selvfølgelig et kæmpe chok for mig. Efter den indledende diæt og insulin to gange om dagen, havde vi virkelig følelsen af, at vi skulle miste den lille med de blodsukkerniveauer, der altid var ved at blive skøre. I min desperation og efter lang tids søgning på internettet blev jeg opmærksom på dit middel (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) og modtog en testprøve, som jeg gerne vil takke. Vores Askur, som nu er 2 måneder og vejer 13 kilo, får nu Normaes hundefoder, fordi han takkede nej til diætfoderet, og jeg havde en anden stressfaktor. Han får nu én tablet (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) fordelt på 17 måltider på samme tid og lo og se, blodsukkerniveauet er stabiliseret og reduceret med 4 enheder caninsulin. Han har fået apimanu (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) i kun 4 uger, og jeg vil selvfølgelig gerne anbefale dig, for jeg har lagt mærke til, at der er rigtig mange hundeejere med de samme problemer. Jeg vil også med glæde informere dig om det videre forløb og jeg er meget taknemmelig for, at jeg fandt dig på internettet. Med venlig hilsen Liliane Schild

  hr. Ewald Siebels

  Jeg bestilte dette produkt til min svigermor. Hun har diabetes type XNUMX. Insulininjektioner alene sænkede ikke hendes sukkerniveau. Siden hun har taget dit produkt (apimanu Diabgymna ayurveda, redaktøren), er hendes værdier inden for det normale område. Jeg har allerede annonceret dette produkt til en kollega, og han har allerede bestilt det. (Schmidt) (Navn ændret af redaktionen) Jeg er meget glad for at have fundet dette middel på internettet. Venlig hilsen Ewald Siebels