Spring til indhold

Fortrolighed

Bemærkninger om databeskyttelse
apimanu.com
Status: 25.05.2018

Hos apimanu.com finder vi altid dit privatliv meget vigtigt! Derfor har vi besluttet os for følgende principper:
Vi sikrer altid, at dine personlige oplysninger bliver brugt i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
Vi er altid gennemsigtige omkring, hvordan vi bruger dine personoplysninger. Det betyder blandt andet, at vi fortæller dig, hvilke oplysninger vi indsamler, hvad vi gør med dem, hvem vi deler dem med, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål.
 
Vi, apimanu, Apdo 362, 03730 Javea (Alicante), Spanien, e-mail: info@apimanu.com, som operatør af onlineshoppen tilgængelig på denne hjemmeside (apimanu.com), lægger stor vægt på beskyttelse og fortrolighed af din data. I den følgende information om databeskyttelse vil vi gerne informere dig om, hvilke typer data vi indsamler, behandler og bruger til hvilke formål og i hvilket omfang og hvilke rettigheder du har ret til.

Du kan læse denne tekst her als PDF herunterladen und auf Ihrem Desktop- bzw. Laptop-Computer oder Tablet/Smartphone („Endgerät“) speichern, soweit dieses technisch dazu in der Lage ist. Zum Betrachten des PDF benötigen Sie den Acrobat PDF-læser.

Indhold:

  1. Generelt

1.1. Indsamling af data
1.2. Cookies
1.3. Indsamling og brug af personlige oplysninger
1.3.1.Personlige data
1.3.2.Brug af personlige oplysninger
1.3.3.Offentliggørelse af personlige oplysninger
1.3.4.Newsletter
1.4.Datasikkerhed; SSL-kryptering
1.5. Eksterne links

  1. Tracking Værktøj

2.1.Privatlivspolitik for brugen af ​​Google Analytics
2.2.Privatlivspolitik for brug af ajax.googleapis.com/jQuery
2.3.Privatlivspolitik for brug af Bing Universal Event Tracking
2.4 Databeskyttelseserklæring for brugen af ​​eKomi-widgetten
2.5 Databeskyttelseserklæring for brugen af ​​Sovendus

  1. Information, rettelse, blokering, sletning
  2. Indsigelses- og fortrydelsesret
  3. Databeskyttelse ved brug af kreditkort
  1.  
    1. indsamling af data
      Vi indsamler, behandler og bruger dine data udelukkende inden for rammerne af gældende databeskyttelseslove. I princippet er det muligt for dig at bruge vores hjemmeside uden at oplyse din identitet. Det kan så være, at visse tilbud på hjemmesiden ikke kan benyttes. Når du besøger vores hjemmeside, registreres følgende data, som din internetbrowser sender til os eller til vores webhoteludbyder, på vores servere (såkaldte serverlogfiler):
      • IP-adresse
      • Dato og klokkeslæt for anmodningen
      • Tidszoneforskel til Greenwich Mean Time (GMT)
      • Kravets indhold (konkret side)
      • Adgang status / HTTP-statuskode
      • hver transmitteret mængde data
      • Hjemmeside, hvorfra anmodningen kommer
      • browser
      • Operativsystem og dets interface
      • Sprog og version af browsersoftwaren.
      • Disse data vil muligvis muliggøre identifikation, men vi behandler ingen personoplysninger i denne forbindelse. De kan evalueres til statistiske formål, selvom den enkelte bruger forbliver anonym. I det omfang data videregives til eksterne tjenesteudbydere, har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at databeskyttelsesreglerne overholdes.
    2.  Cookies
      Vi bruger såkaldte "cookies". Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din slutenhed og gemmes af din internetbrowser. De tjener til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Ved at indstille cookies kan vores webserver for eksempel genkende din internetbrowser, dine individuelle indstillinger på vores internetsider og eventuelt dele af registreringsdataene i krypteret form, hvilket gør det nemmere for dig at bruge vores internetsider og muliggør du logger ind automatisk. Vi bruger såkaldte session cookies, som slettes fra din slutenhed, når du lukker din internetbrowser. Andre cookies forbliver på din slutenhed, selv efter du har lukket internetbrowseren. Disse slettes dog enten, når du logger ud af din kundekonto hos os eller efter et par timer. De fleste browsere er indstillet til automatisk at acceptere cookies. Hvis du ikke accepterer brugen af ​​cookies, kan du f.eks. bruge indstillingerne i din internetbrowser til at forhindre accept af nye cookies, oprette en notifikation når nye cookies sættes og slette alle allerede modtagne cookies. Vi vil gerne påpege, at hvis cookies er fuldstændig deaktiveret, vil ikke alle funktioner på denne hjemmeside og også på andre hjemmesider, som du bruger, ikke længere være tilgængelige.
    3. Indsamling og brug af personlige oplysninger
  1. Personoplysninger
    Persondata er individuelle oplysninger om personlige eller faktiske forhold for en bestemt eller identificerbar fysisk person - de kan derfor bruges til at finde ud af en persons identitet. Dit rigtige navn, adresse og telefonnummer betragtes derfor som persondata. Særlige personoplysninger er særligt følsomme personoplysninger såsom oplysninger om dit helbred eller de produkter, du har bestilt (alt sammen: "persondata"). Oplysninger, der ikke er direkte forbundet med den reelle identitet (såsom en brugers foretrukne hjemmesider eller antallet af brugere af en hjemmeside) er ikke inkluderet.
  2. Brug af personlige oplysninger
    Vi vil kun bruge de personlige data, vi indsamler fra dig, til at give dig de produkter og tjenester, du har anmodet om, eller til andre formål, som du har givet dit samtykke til, medmindre vi er juridisk forpligtet til at gøre andet.
    Hvis det er muligt at indtaste personoplysninger på vores hjemmeside (f.eks. via formularer eller e-mail), gør vi opmærksom på, at det kun er de særligt markerede obligatoriske felter, der kræves til behandling af henvendelser og kontraktbehandling Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), vil dine oplysninger til behandling af din anmodning og i tilfælde af at der opstår opfølgende spørgsmål blive gemt.
  3. Videregivelse af personlige oplysninger
    Dine personlige data vil ikke blive gjort tilgængelige for tredjeparter i nogen form af os eller personer bestilt af os, medmindre dette sker i forbindelse med kontraktbehandling, du har givet dit samtykke hertil, eller der er en officiel ordre. I overensstemmelse med princippet om dataøkonomi er overførslen af ​​dine personoplysninger begrænset til, hvad der er nødvendigt for behandlingen af ​​din ordre eller for udførelsen af ​​kontrakten og sker under vores kontrol og inden for rammerne af lovkravene.
  4. Nyhedsbrev
    Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til vores egne annonceringsformål, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller allerede er vores kunde, og kravene i § 7, stk.3 UWG er opfyldt. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev via et link i slutningen af ​​nyhedsbrevet eller via linket "Nyhedsbrev" og derefter "Afmeld nyhedsbrev".
  5. datasikkerhed; SSL-kryptering
    For at beskytte sikkerheden af ​​dine personlige data under transmission, mens du bruger vores hjemmeside, bruger vi avancerede krypteringsmetoder (f.eks. SSL) via HTTPS. Du kan genkende en krypteret forbindelse på, at browserens adresselinje skifter fra "http://" til "https://" og på låsesymbolet i din browserlinje. Hvis SSL-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjeparter.
  6. Eksterne links
    Vores tilbud kan indeholde links til andre udbyderes hjemmesider, som disse oplysninger om databeskyttelse ikke omfatter.
  7. Sporingsværktøjer
    På vores hjemmeside indsamles og bruges data til markedsførings- og optimeringsformål ved hjælp af webanalyseteknologier. Til dette formål kan cookies (afsnit 1.2) bruges til at aktivere genkendelsen af ​​din internetbrowser. Brugerprofiler oprettes under et pseudonym ud fra de data, der er nævnt i afsnit 1.1 ovenfor. Medmindre du har givet dit samtykke til dette separat, vil disse data ikke blive brugt til at identificere dig personligt og vil ikke blive kombineret med personlige data om bæreren af ​​pseudonymet. I denne proces bruges IP-adresser kun i anonym form. Vi bruger disse data til at optimere vores tilbud og til at skræddersy det til vores kunders behov.
    1. Databeskyttelseserklæring for brug af Google Analytics
      På vores hjemmeside bruger vi funktioner i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruger såkaldte "cookies". Det er tekstfiler, der er gemt på din computer, og som muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Du kan finde mere information om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata i Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

      browser-plugin Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at du i dette tilfælde, hvis det er relevant, ikke vil være i stand til at bruge alle funktioner på vores hjemmeside fuldt ud. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og i at behandle disse data af Google ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link og installere: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

      Modstanden mod dataindsamling
      Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på følgende link. Der er indstillet en opt-out-cookie, som forhindrer indsamling af dine data ved fremtidige besøg på denne hjemmeside: Deaktiver Google Analytics

      ordrebehandling
      Vi har indgået en elektronisk ordrebehandlingskontrakt i overensstemmelse med artikel 25.05.2018 GDPR, der er gyldig fra den 28. maj XNUMX med Google
    2. Vi bruger funktionen "Aktivering af IP-anonymisering" på denne hjemmeside. Som et resultat heraf vil din IP-adresse dog på forhånd blive forkortet af Google inden for EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester relateret til webstedsaktivitet og internetbrug til webstedsoperatøren. Den IP-adresse, der overføres af din browser som en del af Google Analytics, vil ikke blive flettet sammen med andre Google-data.
    3. Databeskyttelseserklæring for brugen af ​​ajax.googleapis.com/jQuery
      Vi bruger JavaScript-biblioteket jQuery på vores hjemmeside. For at øge indlæsningshastigheden på vores hjemmeside og dermed give dig en bedre brugeroplevelse, bruger vi Googles CDN (content delivery network) til at indlæse dette bibliotek. Chancerne er meget store for, at du allerede har brugt jQuery på en anden side fra Google CDN. I dette tilfælde kan din browser få adgang til den cachelagrede kopi, og den skal ikke downloades igen. Hvis din browser ikke har en kopi gemt i cachen eller downloader filen fra Google CDN af anden grund, vil data igen blive overført fra din browser til Google Inc. ("Google"). For mere information om Googles databehandling henvises til Googles privatlivspolitik, som i øjeblikket er tilgængelig på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
    4. Privatlivspolitik for brug af Bing Universal Event Tracking
      Vores hjemmeside bruger Universal Event Tracking (UET) fra Microsoft Bing Ads. Denne service leveres af Microsoft Corporation ("Microsoft"). Dette gør det muligt for os at spore vores brugeres aktiviteter, hvis vores websted nås via en Microsoft Bing-annonce. Hvis brugere kommer ind på vores hjemmeside via en sådan annonce, sættes en cookie på deres computer. Et Bing UET-tag er integreret på vores hjemmeside. Dette er et stykke kode, der i forbindelse med cookien bruges til at gemme nogle ikke-personlige oplysninger om, hvordan hjemmesiden bruges. Dette omfatter blandt andet opholdets varighed på hjemmesiden, hvilke områder af hjemmesiden der blev tilgået, og hvilken annonce brugeren brugte til at få adgang til hjemmesiden. Oplysninger om din identitet registreres ikke. De indsamlede oplysninger overføres til Microsofts servere i USA og opbevares der i maksimalt 180 dage. Du kan forhindre indsamlingen af ​​de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden og behandlingen af ​​disse data, ved at deaktivere indstillingen af ​​cookies. Under visse omstændigheder kan dette begrænse hjemmesidens funktionalitet. For mere information om Bing-analysetjenester, besøg Bing Ads-webstedet (https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/de/53056/2). For flere oplysninger om privatliv hos Microsoft og Bing, se Microsofts fortrolighedserklæring (https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement).
    5. Databeskyttelseserklæring for brugen af ​​eKomi-widgetten
      Vores hjemmeside indlæser en JavaScript-kode fra eKomi Ltd., Markgrafenstr. 11, D-10969 Berlin, efter. eKomi gør det muligt for os at inkludere kundeanmeldelser på vores hjemmeside. Hvis du har aktiveret JavaScript i din internetbrowser og ikke har en JavaScript-blokering kørende, kan personlige data blive overført til eKomi. Vi ved dog ikke, hvilke data eKomi modtager, og hvordan disse data bruges af eKomi. Yderligere information fås direkte hos eKomi på https://www.ekomi.de/de/datenschutz
  8. Information, rettelse, blokering, sletning
    Efter anmodning giver vi dig til enhver tid gratis oplysninger om de data, der er lagret om dig eller din virksomhed, om deres oprindelse, om modtageren og om formålet med opbevaringen. Du kan få oplysningerne ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor. Hvis lovkravene er opfyldt, har du ret til at få disse data rettet, blokeret eller slettet.
  9. Indsigelses- og fortrydelsesret
    Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod vores analyseforanstaltninger beskrevet ovenfor og brugen af ​​dine data til reklame- og markedsundersøgelsesformål. Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du måtte have givet os i denne henseende, med virkning for fremtiden. Du kan til enhver tid sende din tilbagekaldelse uformelt pr. post, fax eller e-mail uden at angive grunde til:

    Ansvarligt organ i henhold til den føderale databeskyttelseslov:
    apimanu.com, drevet af apimanu Spain SL, Apdo 362, 03730 Javea (Alicante), Spanien Fax: 0049 (0) 18032244207, Email: office@apimanu.com
    For at udøve din ret til at gøre indsigelse skal du bruge indsigelsesmuligheden beskrevet ovenfor. (f.eks. i tilfælde af Google Analytics ved at installere det relevante browser-plugin.)
  10. Databeskyttelse for kreditkortbetalinger
    Oplysninger fra Six Payment Services AG / Saferpay GmbH i overensstemmelse med artikel 13 GDPR i forbindelse med behandling af kreditkortbetalinger kan findes her:
    https://www.six-payment-services.com/de/site/e-commerce/home.html?origin=saferpay